Aankoopmakelaar Neem contact op

Is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen? Dit is een vraag waar veel huizenzoekers mee worstelen. Wij beschikken over deskundigheid die je kunt helpen bij de aankoop van je woning. Zorg dat je niet te veel betaalt. Wat bieden wij?

  • Vast tarief van € 1.500,-
  • Waardebepaling met uitgebreide onderbouwing via Woondossier
  • Full service begeleiding
  • Bezichtigingsafspraken van maandag t/m zaterdag
  • Verkoop je jouw woning via Waterpoort Makelaars, dan geven we eenmalig gratis advies over de aankoop van je nieuwe woning
  • We hebben inzicht in de markt.
  • Zijn goed in onderhandelen.
  • Hebben bouwkundig inzicht.
  • Kennen de kleine letters.

Onze makelaar begeleid je in het hele aankooptraject.

Aankoopservice door heel Nederland!

Als het gaat om de aankoop van jouw leven dan laten wij niets aan het toeval over… Jij ook niet? In deze overspannen woningmarkt krijgt een koper nauwelijks tijd om enig onderzoek te doen. Vaak is de agenda al vol en kunt je niet meer terecht. Onze aankoopservice maakt het verschil!

Wij gebruiken het Woondossier, een systeem dat inmiddels door vele VBO makelaars wordt gebruikt. Met Woondossier zijn wij in staat om snel en adequaat alle informatie te verzamelen die van belang is om tot een weloverwogen aankoop over te gaan. Hiermee lopen wij ver voorop binnen onze branche. Met Woondossier kunnen wij een compleet digitaal dossier samenstellen waarin je alle informatie vindt over de woningmarktcijfers, referentieverkopen, verkoopcijfers, bestemmingsplannen, buurtinformatie en nog meer dan 200 onderwerpen!

Maar nog belangrijker… in dit dossier onderbouwen wij ons advies met de meest recente transactiecijfers, waar je ook een woning op het oog hebt.

Jouw persoonlijke aankoopmakelaar!

Uiteraard kunnen wij je alle tips geven over hoe je jouw zoektocht zo kunt inrichten dat je de meeste kans maakt op succes! Ook analyseren wij jouw wensen in combinatie met jouw budget op haalbaarheid. Hoe vaak komt er een woning op de markt die aan jouw wensen voldoet? En hoeveel wordt er dan gemiddeld overboden? En welk bod moeten wij doen om de meeste kans te maken? Vragen waar wij het antwoord op hebben…

Wij begeleiden het gehele traject: van bezichtiging tot aan de notaris! Waterpoort heeft alle systemen in huis om voor je alle informatie boven tafel te halen die van belang kan zijn bij de aankoop van jouw woning.

Samen met één van de makelaars van Waterpoort bezoek je een woning. De makelaar stelt de waarde van de aan te kopen woning vast en bepaalt samen met jou de aankoopstrategie, waarbij wij je voortdurend op de hoogte houden en gaat voor de laagst mogelijke aankoopprijs. Met onze aankoopservice maakt je meer kans!