Verkoopmakelaar Neem contact op

Bij alles wat we doen, gaan we uit van jou. Jij vertelt ons je wensen, wij doen de rest. Daarbij zetten we altijd een stap extra ten opzichte van andere makelaars. Benieuwd hoe dat eruitziet? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek. We werken met het Woondossier, dat razendsnel alle beschikbare informatie verzamelt over een huis en de omgeving. Daarmee kunnen we je snel en gefundeerd adviseren. Ook bieden wij Eerlijk Bieden, een onafhankelijk keurmerk dat een 100 procent eerlijk biedproces garandeert.

Daarbij kun je ons altijd bereiken. Via een speciaal aangemaakte WhatsAppgroep schakel je 24/7 direct met ons. Ook een afspraak maken kan bij ons altijd: in de avond en het weekend. En natuurlijk ook onze social media kanalen. Want een huis verkopen doe je samen.

Onze resultaten zeggen eigenlijk genoeg

Bij Waterpoort Makelaars werken wij er keihard aan om voor elke koper het juiste huis te vinden. En voor elk huis de juiste koper. Dat zie je terug in onze resultaten, in de hoogte van de opbrengst en de snelheid van verkopen.

Voor ieder huis een ander plan!

Een woning succesvol verkopen en de hoogste opbrengst behalen gaat nog steeds niet vanzelf en altijd samen. Een doordacht verkoopplan en een perfecte presentatie zijn daarvoor onmisbaar.

Het principe is simpel…Hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen! Vandaag de dag vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak waarbij alle moderne technieken worden ingezet en maximaal gebruik wordt gemaakt van Social Media (Facebook, Instagram). Maar iedere woning is net even anders en daar houden wij rekening mee! Zoeken wij een klusser of iemand die een woning zo wil betrekken? Voor welke doelgroep is de woning geschikt? Wie zijn op zoek in de wijk en hoe kunnen wij deze mensen het beste bereiken? Vragen waar wij het antwoord op hebben.

Onze huisfotograaf zorgt altijd voor een optimale presentatie (foto’s, 360 graden foto’s en een filmpje) van jouw woning waarbij alle moderne systemen, zoals ons Woondossier, en technieken worden ingezet om jouw woning optimaal te presenteren. Want hoe meer belangstelling…. hoe hoger de opbrengst!

Deze aanpak, in combinatie met de inzet van onze betrokken makelaars en hun lokale marktkennis, staat garant voor een optimaal resultaat. Tijd, aandacht, vakmanschap en passie voor het vak in combinatie met het zorgvuldig uitvoeren van het verkoopproces van jouw woning zorgen ervoor dat wij aantoonbaar betere verkoopresultaten boeken. Onze manier van werken stelt ons in staat om jouw woning snel en gericht in de markt te plaatsen. Daarbij maken wij gebruik van de mogelijkheden die de verregaande digitalisering ons biedt. Daarmee zijn wij de meest vooruitstrevende makelaar.

De onderhandelingen

Als het om de verkoop van jouw woning gaat nemen wij geen enkel risico… Jij toch ook niet?

Daarom garanderen wij:

 • ons kantoor is volledig gecertificeerd is en staat ingeschreven in het register voor makelaars.
 • verplicht permanente educatie volgt en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen
 • deskundig is en kennis van de woonomgeving
 • bouwkundig inzicht heeft
 • op de hoogte is van alle juridische aspecten
 • zijn advies altijd kan onderbouwen met een uitgebreid rapport
 • een ervaren onderhandelaar is en je veel geld kan opleveren
 • betrouwbaar is

Onze makelaars gedragen zich volgens de richtlijnen van de VBO en het SCVM (register voor makelaars). Hij/zij treedt niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Zowel wij als de VBO zien er streng op toe dat een makelaar uitsluitend de belangen van zijn opdrachtgever behartigt. Dit houdt onder andere in dat de makelaar óf opkomt voor de belangen van de verkoper, óf voor de koper. Maar nooit voor beiden tegelijk.

High-end presentatie

De perfecte uitstraling. Een eerste indruk is allesbepalend. Wij besteden daarom veel aandacht aan de presentatie van onze woningen.

We werken met de beste foto- en videografen van Zibber. En wanneer nodig, komen onze stylisten de woning stylen (tegen meerkosten). Het is zelfs mogelijk een leegstaande woning door ons in te laten richten voor de verkoop. Kortom, alles voor de perfecte uitstraling en het allerbeste verkoopresultaat! Niet alleen zorgen wij voor het perfecte beeld, ook onze verkoopteksten sluiten naadloos aan op de te verkopen woning. Dit zorgt ervoor dat het juiste gevoel naar boven komt, wat jij met jouw huis wilt uitstralen.

Videotour

Met een videotour geef je potentiële kopers alvast een ‘digitale bezichtiging’. Onze fotograaf loopt met een videocamera door de woning, vanaf het straatbeeld, en laat alle ruimtes zien. Je loopt als het ware door de woning en opent virtueel alle deuren. Het geeft een goed beeld van de indeling en ruimten in de woning.

360 graden foto’s

We maken van diverse ruimten 360 graden foto’s. De potentiële koper kan zichzelf door de ruimten navigeren en krijgt zo een goede indruk van de woning.

Plattegronden

Wij maken voor jou de plattegrond van de woning. Deze zetten we op Funda. De potentiële koper krijgt dan een goed beeld van de mogelijkheden om de woning in te richten.

Te koop bord

Wij leveren een plaatsen een “te koop” bord voor op het raam (een V-bord) of een bord voor in de tuin.

Ultieme marketing en nieuwste content

Specialisme in huis.

Wij verkopen woningen via:

 • funda,
 • vbo.nl,
 • waterpoortmakelaars.nl,
 • jaap.nl,
 • pararius.nl
 • Instagram,
 • Facebook,
 • mailings,
 • WhatsApp.

De beste mediakanalen worden ingezet voor een maximaal bereik, maar ook gericht op de specifieke doelgroep en met de juiste timing. We hebben onze eigen specialisten op gebied van marketing, communicatie en social media in huis. Zij zijn dé trendsetter van vernieuwende content en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Of het gaat om vlogs, blogs, video’s, fotografie, insta-stories en ga zo maar door. Alles wat we creëren wordt door ons gemeten. Met behulp van big data weten wij als geen ander hoe we jouw woning het beste kunnen verkopen.