Zwaanswal 20 - Gorinchem

Verkocht

Zwaanswal 20
4201 MJ Gorinchem

Vraagprijs: € 465.000 k.k.

Een uniek appartement in “Gorinchem Vesting”, het historisch stadshart van Gorinchem. Dit ruime appartement is gelegen op de tweede woonlaag van Residentie Redoute. Dit appartementencomplex is direct aan de vestingwal gelegen. Het appartement heeft twee slaapkamers en een balkon op het zuiden. Hierdoor kan je heel de dag genieten van de zon. Het appartement heeft een riante lichte woonkamer, een open keuken en het balkon is bereikbaar vanuit de woonkamer en beide slaapkamers. Op de vloer ligt een visgraatmotief laminaatvloer. De open keuken vormt één geheel met de woonkamer. Onder het appartementencomplex bevindt zich een parkeerkelder met een eigen parkeerplaats. De parkeerkelder is afgesloten voor buitenstaanders. In de parkeerkelder is tevens ruimte om twee fietsen te stallen. Het appartement is gebouwd in 2009 en heeft energielabel A+. Kom eens kijken in dit appartement, je zult verrast zijn.

Entree begane grond
Nette beveiligde entree met brievenbussen, trapopgang en lift. De entree heeft een beveiligde ingang met videobel.

Het appartement
De ruime entree verleent toegang tot de keuken, woonkamer, beide slaapkamers en het toilet. Het gehele appartement is voorzien van en visgraatmotief laminaatvloer. De woonkamer heeft drie grote raampartijen. Omdat het appartement op het zuiden ligt, biedt dit veel lichtinval in de woonkamer. Ook het uitzicht vanuit de woonkamer is perfect. Dit geldt natuurlijk ook voor het balkon. De stadswallen zijn een gewild gebied voor jong en oud, er is altijd iets te doen en te zien. In het voorjaar kan je als snel buiten zitten. Het appartement heeft twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Ook de wasmachine aansluiting bevindt zich in de badkamer.

Parkeerkelder
Onder het appartementencomplex bevindt zich de parkeerkelder. Deze is niet toegankelijk voor derden. Er is plaats voor één auto. Ook voor de fietsen is een apart gedeelte gereserveerd.

Bijzonderheden
• Energielabel A+;
• Bouwjaar 2009;
• Woonoppervlak 104 m2;
• Bruto vloeroppervlak 116 m2;
• Inhoud 340 m3;
• Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder;
• Gezonde VvE;
• Bijdrage VvE € 192,40 per maand incl parkeerplaats;
• Oplevering in overleg.

Ligging
Het appartement is gelegen in het centrum van Gorinchem. Gelegen aan de stadswal. Het centrum van Gorinchem is zeer fraai en gezellig met een stadhuisplein waar diverse terrassen en meerdere autovrije winkelstraten te vinden zijn. Gorinchem is in 2022 de mooiste vestingstad van Nederland.

Brochure Zwaanswal 20 GorinchemBouwjaar van 2009 tot 2009
Energieklasse APLUS
Perseeloppervlakte 1178 m2
Woonoppervlakte 104 m2
Inhoud 340 m3
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 1
Gemeente Gorinchem
Provincie Zuid-Holland

Onze makelaar

Ramon Jens

Ramon Jens

Ruim 30 jaar in de regionale woningmarkt actief. Voor alle vragen over onze dienstverlening kun je contact met me opnemen!