Konijnendrift 11 - Gorinchem

Verkocht

Konijnendrift 11
4205 XN Gorinchem

Vraagprijs: € 385.000 k.k.

Deze royale levensloopbestendige twee onder één kap woning biedt veel ruimte. De woning is gebouwd in 2008 en heeft energielabel A. Gelegen in een autoluwe straat met een eigen parkeerplaats. Één slaapkamer en de badkamer zijn op de begane grond gesitueerd. Boven zijn er nog twee slaapkamers, een ruime berging en een bergzolder. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Aan de voorzijde van de woning is voldoende ruimte voor de eettafel. Zo is het eetgedeelte gescheiden van het leefgedeelte. Via de woonkamer is de tuin op het zuiden bereikbaar. Op het dak liggen acht zonnepanelen. Deze woning is ideaal om lang van te genieten. Interesse om deze woning van binnen te zien? Kom dan zeker langs voor een bezichtiging.

Begane grond
Via de riante entree is de woonkamer, het toilet, de badkamer en de slaapkamer te betreden. De begane grond is voorzien van laminaatvloer. De keuken is gesitueerd in het middengedeelte van de begane grond. Hierdoor ontstaat er een apart eetgedeelte los van de woonkamer. Een prima plek voor de eetkamertafel.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De badkamer is voorzien van een douchegedeelte, een wastafel en de wasmachineaansluiting. De badkamer kan extra geventileerd worden middels een raam.
De slaapkamer is te bereiken via de woonkamer of via de hal. Ook kan je de tuin in via deze slaapkamer. De tuin is gelegen op het zuiden en heeft een stenen berging.

Eerste verdieping
Deze verdieping heeft twee ruime slaapkamers en een grote berging. Via de overloop zijn deze te bereiken. Op de overloop is een kast ingebouwd. Aan extra ruimte geen gebrek. Er bevindt zich nog een ruime bergzolder boven deze verdieping. In de berging is de CV ketel (uit 2008) gesitueerd.

Tuin
De woning heeft een tuin op het zuiden, ideaal voor zonaanbidders. De tuin is verzorgd aangelegd. Aan de zijkant van de woning is een eigen parkeerplaats te vinden. Altijd parkeerplaats op eigen terrein. Ideaal!

Bijzonderheden
– Bouwjaar woning 2008;
– Energielabel A;
– 8 zonnepanelen uit 2020;
– Tuin op het zuiden;
– Eigen parkeerplaats;
– Woonoppervlak 104 m2;
– Inhoud 413 m3;
– Bruto vloeroppervlak 149 m2;
– Perceeloppervlakte 156 m2’;
– Oplevering in overleg.

De Haarwijk is een gewilde wijk met een divers aanbod aan woningen uit verschillende bouwjaren. Dit geeft karakter aan deze wijk. Een winkelcentrum, sportmogelijkheden, openbaar vervoer, het is allemaal in de nabijheid. En het centrum van Gorinchem is met de fiets snel te bereiken.

Brochure Konijnendrift 11 GorinchemBouwjaar van 2008 tot 2008
Energieklasse A
Perseeloppervlakte 156 m2
Woonoppervlakte 104 m2
Inhoud 413 m3
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 2
Tuinoppervlakte 24 m2
Gemeente Gorinchem
Provincie Zuid-Holland

Onze makelaar

Ramon Jens

Ramon Jens

Ruim 30 jaar in de regionale woningmarkt actief. Voor alle vragen over onze dienstverlening kun je contact met me opnemen!