• 0183 - 712 911
  • info@waterpoortmakelaars.nl
Kerkplein 6 - Schelluinen

Te koop

Kerkplein 6
4209 AC Schelluinen

Vraagprijs: € 389.000 k.k.

Uniek pand in Schelluinen met veel mogelijkheden.

De panden Kerkplein 6 en Langeweg 1 vormen samen één geheel. Kerkplein 6 is het huidige restaurant “Eethuis ’t Centrum”, Langeweg 1 is de bedrijfswoning. Beide panden zijn door middel van een doorbraak met elkaar verbonden. De begane grond is het huidige restaurant , de bovenverdieping de woning. De bovenwoning heeft een royale woonkamer en keuken, een badkamer en maar liefst 6 (slaap)kamers. De benedenverdieping is voorzien van een riante ruimte die de mogelijkheid biedt voor diverse activiteiten, Deze ruimte heeft een bar en een grote horecakeuken. Op het pand zit een horecabestemming. Het pand leent zich om te verbouwen tot één of twee woningen. Het pand is tevens een interessant beleggingsobject. De ligging is ideaal, aan de doorgaande weg in Schelluinen, vlakbij knooppunt Gorinchem.

Begane grond:
Grote ruimte van 70 m2 voorzien van 2x toilet. Deze ruimte is momenteel in gebruik als restaurant, maar biedt mogelijkheden voor een andere invulling. Op de begane grond is verder de grote keuken gesitueerd, twee bergingen en een bijkeuken. Er is een dames en herentoilet aanwezig.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is de woonverdieping. De entree bevindt zich aan de Langeweg 1. De woonkamer met open keuken is met 32 m2 ruim te noemen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er zijn maar liefst 6 (slaap)kamers. De badkamer heeft een ligbad met douchevoorziening. De bovenverdieping biedt mogelijkheden om de indeling te wijzigen.

Tuin/dakterras:
De bovenverdieping heeft een dakterras. Op de begane grond bevindt zich een besloten tuin/buitenruimte.

Bijzonderheden:
Op het pand zit een horecabestemming. Indien de bestemming gewijzigd moet worden naar een woonbestemming zal een aanvraag ingediend moeten worden bij de gemeente Molenlanden. De bovenwoning is een bedrijfswoning. Het totale vloeroppervlak van beide woningen is 321 m2. Het pand biedt de mogelijkheid om er een café/restaurant te beginnen. Echter is het een groot pand wat mogelijkheden biedt voor een andere invulling. Kom zeker eens kijken in dit pand!

Ligging:
Schelluinen is een dorp in de gemeente Molenlanden, in de provincie Zuid-Holland. Schelluinen ligt aan de N216 en op korte afstand van knooppunt Gorinchem. Daarmee is Schelluinen goed bereikbaar.

Download hier de brochure Kerkplein 6 en Langeweg 1 SchelluinenBouwjaar van 1915 tot 1915
Energieklasse G
Perseeloppervlakte 302 m2
Woonoppervlakte 180 m2
Inhoud 1096 m3
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 2
Tuinoppervlakte 302 m2
Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Onze makelaars

Ramon Jens

Ramon Jens

Al 27 jaar in de regionale woningmarkt actief. Voor alle vragen over onze dienstverlening kun je contact met me opnemen!

06-37200250

Fatih Polatli

Fatih Polatli

Al 18 jaar actief in vastgoedmarkt! Heb je een vraag over (tijdelijke) verhuur of verkoop? Mail of bel me gewoon even.

06-41818045