Dokter Van Stratenweg 207 - Gorinchem

Verkocht o.v.

Dokter Van Stratenweg 207
4205 LC Gorinchem

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Een mooi drie kamer appartement in de Stalkaarsenflat. Dit ruime appartement (type maisonnette) is gelegen op de 3e en 4 e woonlaag van het appartementencomplex. Het is netjes afgewerkt, heeft een moderne keuken en ruime badkamer. Op de woonverdieping ligt een massief houten vloer. Op de slaapverdieping ligt een laminaatvloer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Op de vloer liggen plavuizen. De badkamer heeft een tweede toilet, een douche gedeelte en een wastafelmeubel. Aan de voor- en achterzijde is een balkon aanwezig zodat je altijd ergens een plekje in de zon kunt vinden. Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich de berging. Het appartement is gebouwd in 1977, is voorzien van een liftinstallatie en ligt op loopafstand van het trein-/busstation, winkels, scholen en het ziekenhuis. Daarnaast liggen de uitvalswegen A15 en A27 op korte afstand. Wil je dit appartement bezichtigen? Maak dan snel een afspraak.

Begane grond
Nette beveiligde entree “Lingewaard” met brievenbussen, pakketbox, trapopgang en lift. De berging bevindt aan de zijde van de binnentuin.

Woonverdieping
Ruime moderne en goed afgewerkte woonkamer met veel lichtinval. De woonkamer geeft toegang tot het balkon (ca. 1,5 meter diep en 4 meter breed) met een prachtig uitzicht. Dit balkon is gelegen op het zuiden. Er lig een massief houten vloer in de woonkamer en in de hal. De keuken met zicht op de galerij is voorzien van de nodige inbouwapparatuur.

Slaapverdieping
Ruime overloop, twee slaapkamers waarvan één slaapkamer toegang geeft tot het tweede balkon. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De grote badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, een douche en een tweede toilet.

Buiten
Het appartement beschikt over 2 balkons, één op het zuiden gesitueerd en één op het noorden.

Algemeen:
– Het appartement beschikt over een ruime berging van circa 6 m2;
– Woonoppervlak is 83 m2;
– Inhoud is 272 m2;
– Het onderhoud aan de buitenzijde en aan de algemene ruimten is geregeld via de VvE Stalkaarsen;
– De maandelijkse bijdrage voor de VvE bedraagt € 149,78 per maand;
– Oplevering in overleg. Snelle oplevering mogelijk.

Ligging
Het appartement is gelegen aan de westkant van Gorinchem. Deze wijk biedt veel en goede voorzieningen, zoals het ziekenhuis, een ruim opgezet winkelcentrum en diverse scholen. Gorinchem heeft een zeer fraai en gezellig historisch centrum met een stadhuisplein met diverse terrassen en meerdere autovrije winkelstraten.

Brochure Dr. van Stratenweg 207 GorinchemBouwjaar van 1977 tot 1977
Energieklasse D
Woonoppervlakte 83 m2
Inhoud 272 m3
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 2
Gemeente Gorinchem
Provincie Zuid-Holland

Onze makelaar

Ramon Jens

Ramon Jens

Ruim 30 jaar in de regionale woningmarkt actief. Voor alle vragen over onze dienstverlening kun je contact met me opnemen!