Dokter Bauerstraat 6 - Gorinchem

Verkocht

Dokter Bauerstraat 6
4205 KB Gorinchem

Vraagprijs: € 300.000 k.k.

Een mooie tussenwoning met veel ruimte en een terrasoverkapping in de tuin. De woning heeft energielabel A, mede door de 15 zonnepanelen. De woning heeft kunststof kozijnen. Deze netjes afgewerkte tussenwoning heeft maar liefst vier slaapkamers. De woonkamer is voorzien van een open trap. Op de vloer ligt laminaat. De halfopen keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Op de vloer van de keuken liggen plavuizen met elektrische vloerverwarming. De eerste verdieping biedt toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Op de verdieping ligt laminaat. De badkamer is voorzien van een douchehoek, een wastafelmeubel en een toilet. Op de tweede verdieping is op de overloop de wasmachineopstelling te vinden. Daarnaast is hier de vierde slaapkamer gesitueerd. De diepe achtertuin op het noordwesten is fraai aangelegd. Aan de woning vast zit een robuuste terrasoverkapping. Ideaal om de schaduw te zoeken en hier al vroeg in het voor- en najaar buiten te zitten. Achter in de tuin is een stenen berging van 9 m2 te vinden. Geïnteresseerd in deze woning? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Begane grond
Entree met toegang tot het toilet en de woonkamer. Op de begane grond ligt een laminaatvloer. De halfopen keuken biedt voldoende opbergmogelijkheden. Alle denkbare inbouwapparatuur is aanwezig. De keukenvloer is voorzien van plavuizen met elektrische vloerverwarming. Via de deur in de achtergevel is de diepe achtertuin met terrasoverkapping bereikbaar.

Eerste verdieping
Ruimte overloop met toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Ook is er een berging te vinden. Ook deze verdieping is in zijn geheel voorzien van een laminaatvloer. Alle slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken. De badkamer heeft een douchehoek, een badkamermeubel en een toilet.

Tweede verdieping
Op de overloop zijn de wasmachineopstelling en de cv-opstelling gesitueerd. Op deze verdieping is de vierde slaapkamer te vinden. Deze is voorzien van een groot dakvenster met rolluik. Op de vloer ligt laminaat.

Tuin
Diepe achtertuin op het noordwesten. Hier is altijd zon te vinden. De terrasoverkapping zit aan de woning vast. Een ideale plek om al vroeg in het voorjaar buiten te zitten. De tuin is netjes aangelegd. De stenen berging is maar liefst 9m2 groot.

Bijzonderheden
– De woning heeft kunststof kozijnen;
– Vrij gelegen aan de voorzijde met uitzicht op een vijver;
– Berging van 9 m2;
– Bouwjaar 1975;
– Woonoppervlak 112 m2;
– Bruto vloeroppervlak 154 m2;
– Inhoud 390 m3;
– Perceeloppervlakte 171 m2;
– Vrijwel alle ramen zijn voorzien van rolluiken
– Oplevering in overleg, kan snel.

De wijk Stalkaarsen ligt aan de rand van Gorinchem met de snelwegen A15 en A27 om de hoek. Voldoende voorzieningen aanwezig in de nabije omgeving zoals scholen, het ziekenhuis en winkelcentrum Piazza.

Brochure Dr. Bauerstraat 6 GorinchemBouwjaar van 1975 tot 1975
Energieklasse A
Perseeloppervlakte 171 m2
Woonoppervlakte 112 m2
Inhoud 390 m3
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 3
Tuinoppervlakte 90 m2
Gemeente Gorinchem
Provincie Zuid-Holland

Onze makelaar

Ramon Jens

Ramon Jens

Ruim 30 jaar in de regionale woningmarkt actief. Voor alle vragen over onze dienstverlening kun je contact met me opnemen!