Bornsteeg 12 - Gorinchem

Verhuurd

Bornsteeg 12
4201 CN Gorinchem

Huurprijs: € 1.250
Borg: € 2.500

Een ruim 6 kamer appartement met dakterras op het zuiden . En dat midden in hartje centrum van Gorinchem. Dit appartement bestaat uit twee woonlagen en is volledig gerenoveerd. Het is instapklaar. Op korte afstand van de gezellige binnenstad en de stadswallen, de rivier en de terrassen op de Grote Markt. Het appartement is voorzien van dubbele beglazing, een luxe keuken met inbouwapparatuur, luxe toiletruimte en een luxe badkamer. Aan alle details is tijdens de renovatie gedacht. Zo zijn de houten balken op de zolderverdieping zichtbaar. In het gehele appartement ligt een nieuwe laminaatvloer. Interesse gewekt? ? Bel of mail ons voor meer informatie.

Eerste verdieping:
Via de hal op de begane grond is de woon/eetkamer te bereiken. De nieuwe keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Ook de badkamer is volledig nieuw. In de bijkeuken is de opstelling voor de wasmachine en droger te vinden. De ruimte aan de voorzijde is ideaal voor een extra werkplek of logeerkamer.

Tweede verdieping:
Via de trap is de 2e verdieping te bereiken. Deze verdieping heeft 3 slaapkamers. Ook is er een separaat toilet aanwezig. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Via de slaapkamer is het dakterras te betreden. Het dakterras ligt op het zuiden, ideaal voor zonaanbidders.

Bijzonderheden
– Huurovereenkomst voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging;
– Exclusief gas/water/licht;
– Mechanische ventilatie;
– Voorzien van vaste DATA punten en CAI installatie;
– Borg is twee maanden huur;
– Inkomenseis is twee maal de huurprijs netto;
– Woonoppervlak 104 m2.

Brochure Bornsteeg 12Bouwjaar van 1900 tot 1900
Woonoppervlakte 104 m2
Inhoud 270 m3
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Aantal woonlagen 2
Gemeente Gorinchem
Provincie Zuid-Holland

Onze makelaar

Ramon Jens

Ramon Jens

Ruim 30 jaar in de regionale woningmarkt actief. Voor alle vragen over onze dienstverlening kun je contact met me opnemen!